Acasă Actualitate Conducerea Maternității Giulești cere să își reia activitatea

Conducerea Maternității Giulești cere să își reia activitatea

-

Scandalul în cazul Maternității Giulești contiuă. Directorul medical al Maternităţii Giuleşti, Dinu Albu, a declarat că decizia DSP de a sista internările este una pripită şi prematură, având în vedere că nu există rezultate finale ale verificărilor, subliniind că cere cu celeritate analiza probelor, ca unitatea să-şi reia activitatea.

„Noi, conducerea maternităţii, considerăm prematură şi pripită decizia DSP privind sistarea internărilor, având în vedere că nu avem rezultatele finale. Din luna octombrie au fost luate măsurile necesare pentru asigurarea siguranţei actului medical şi prevenirea oricăror riscuri. De asemenea, toate măsurile dispuse de DSP, când au venit la noi, fuseseră luate din octombrie din maternitate cu mult înainte de control şi reprezintă o practică uzuală a acestei unităţi sanitare de elită din Bucureşti. (…) Avem cel mai mare număr de naşteri. Solicităm DSP să analizeze cu celeritate probele şi maternitatea să-şi poată relua activitatea în curând”, a declarat Dinu Albu, directorul medical al Maternităţii Giuleşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

România U15 se duelează cu Cipru în ultimele jocuri ale anului

Naţionala României U15 va disputa în perioada 19-21 noiembrie două jocuri amicale în compania selecționatei Ciprului, la Centrul Național de Fotbal Buftea....

Șase transfugi intoxicaţi cu fum, găsiţi pe o navă în Portul Constanța

Șase transfugi au fost evacuați, duminică noapte, de pe o navă aflată în Portul Constanța, după ce s-au intoxicat cu fum. Incidentul s-a petrecut după ce aceştia au aprins o saltea dintr-o cabină.