11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiovean reţinut de poliţişti după ce şi-a ameninţat părinţii

Craiovean reţinut de poliţişti după ce şi-a ameninţat părinţii

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați marţi, 27 noiembrie, de un bărbat de 79 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, el si soţia sa, în vârsta de 74 de ani, au fost ameninţaţi de către fiul lor de 34 de ani, care locuieşte cu ei, pe motiv că nu vor să îi mai dea acestuia bani pentru jocurile de noroc.
În baza celor sesizate și a cercetărilor efectuate de poliţişti, faţă de bărbatul în cauză a fost emis ordin de protecţie provizoriu, fiind dispusă evacuarea agresorului din locuinţă şi păstrarea unei distanţe minime de 50 de metri faţă de victime.
Ulterior emiterii ordinului de protecţie provizoriu, cel în cauză s-a deplasat la domiciliul părinţilor, încercând să patrundă în locuinţă, fiind depistat de poliţie la o distanţă mai mică decât cea prevăzută în ordinul de protecţie provizoriu.
În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie provizoriu.
De asemenea, bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS