Acasă Actualitate Brexit: Theresa May prezintă scuze după ce a spus că lucrătorii europeni...

Brexit: Theresa May prezintă scuze după ce a spus că lucrătorii europeni nu vor putea ”sări peste rând”

-

Prim-ministrul britanic Theresa May a prezentat scuze luni, în Camera Comunelor a parlamentului de la Londra, pentru afirmaţia că lucrătorii imigranţi din Uniunea Europeană care vin în Marea Britanie nu vor mai putea ”să sară peste rând” după Brexit, informează Agerpres, citând Reuters.

Theresa May a fost interpelată de un parlamentar din Partidul Naţional Scoţian pentru declaraţiile făcute săptămâna trecută în faţa unor şefi de companii.

Deputata Philippa Whitford a întrebat-o pe Theresa May dacă îşi cere scuze pentru că a reuşit ”să insulte şi să supere peste 3 milioane de cetăţeni europeni care trăiesc şi muncesc în această ţară”.

”Nu ar fi trebuit să folosesc acest limbaj în acel discurs”, a răspuns premierul May.

”Încă de la bun început, am afirmat că drepturile cetăţenilor sunt o problemă-cheie pe care vreau să o văd abordată în acordul de retragere”, a mai afirmat şefa guvernului.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.