6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCatedrala Mântuirii Neamului mai înghite 10 milioane de lei

Catedrala Mântuirii Neamului mai înghite 10 milioane de lei

Primăria Capitalei face o nouă rectificare bugetară, prin care vrea să taie de la spitalele care sunt administrate de Municipalitate suma de 26 de milioane de lei. Pe de altă parte, 10 milioane de lei s-ar putea duce către Catedrala Mântuirii Neamului, scrie Mediafax.

La capitolul „Cultură, recreere şi religie”, Primăria Capitalei ar putea acorda un plus de 33,8 milioane de lei, iar la iluminat ar putea merge suma de 2,5 milioane de lei.
Potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de joi, privind o nouă rectificare bugetară, Primăria Capitalei vrea să taie 28 de milioane de la capitolul „Protecţia Mediului”. Direcţia Generală de Asistenţă va avea un buget tăiat cu 19 milioane de lei, în timp ce CREART va avea 4 milioane de lei în plus, dacă proiectul va fi aprobat. În ceea ce priveşte spitalele bucureştene, acestea vor avea un buget cumulat tăiat cu 26 de milioane de lei, iar aici intră spitale precum Spitalul Foişor, Gomoiu, Carol Davila sau Spitalul Victor Babeş. Primăria Capitalei acordă un plus de 10 milioane de lei la Catedrala Mântuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare bugetară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS