Acasă Actualitate Dăncilă nu mai vine în Parlament pentru a da explicații privind legile...

Dăncilă nu mai vine în Parlament pentru a da explicații privind legile justiției

-

Premierul Viorica Dăncilă nu mai vine în Parlament pentru a da explicații în legătură cu legile justiției. Dezbaterea care era programată în plenul Camerei Deputaților la ora 10.00 a fost amânată, scrie Hotnews.

Premierul Viorica Dăncilă este așteptată miercuri în plenul Camerei Deputaților, la solicitarea PNL, pentru a da explicații privind respectarea recomandărilor Comisiei de la Veneția și ale reprezentanților instituțiilor europene referitoare la modificarea legilor justiției și a codurilor penale.

Cu o zi în urmă, Comisia Europeană a publicat raportul MCV, cu opt recomandări suplimentare pentru România, cerând puterii de la București să suspende punerea în aplicare a legilor justiției și să le revizuiască în acord cu recomandările Comisiei de la Veneția și GRECO. De asemenea, Comisia cere înghețarea intrării în vigoare a modificărilor propuse Codului penal și Codului de procedură penală, dar și suspendarea procedurilor de numire și revocare a procurorilor șefi.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.