Acasă Actualitate Doi bătrâni din Olt, în stare foarte gravă la spital, în urma...

Doi bătrâni din Olt, în stare foarte gravă la spital, în urma unei tâlhării

-

Procurorii caută autorii unei tâlhării produse în noaptea de vineri spre sâmbătă, 2/3 noiembrie 2018, în comuna olteană Brebeni, două victime fiind în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Craiova.
 
Victimele tâlharilor sunt un cuplu din Brebeni, un bărbat de 72 ani și soția sa, de 73 ani, care în noapte ade vineri spre sâmbătă, 2/3 noiembrie 2018, au fost bătuți cu pumnii și picioarele de autori deocamdată neidentificați. Bătrânul este în comă, iar soția sa este grav rănită, rănile punându-le viața în pericol. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt fac cercetări pentru a identifica și prinde autorii.
„Nu vă pot spune foarte multe, decât despre victime, pentru că autorul, sau autorii, nu sunt încă identificați și atunci discutăm de o altă procedură. Este vorba de două victime, 72, respectiv 73 de ani, soț și soție, acum sunt la Craiova internați, el este în stare gravă, și cealaltă victimă este în stare gravă, dar bătrânul este în comă. (…) Există un cerc de suspecți“, a declarat prim-procurorul parchetului de pe lângă tribunalul Olt, Anca Anuța.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii îți solicită ajutor material şi se pot isca controverse, discuții aprinse și chiar conflicte pe termen lung....

Bancul zilei

Ghicitoarea: – Viitorul dumneavoastră arată perfect. Nu vă veți întâlni tot anul viitor cu nicio boală! – Asta este catastrofal! – Cum așa?? – Păi,...