Acasă Actualitate Circa 200 de călători, evacuaţi din tren în urma izbucnirii unui incendiu...

Circa 200 de călători, evacuaţi din tren în urma izbucnirii unui incendiu la locomotiva acestuia

-

Aproape 200 de persoane au fost evacuate vineri din trenul regio Satu Mare – Halmeu, după ce locomotiva acestuia a luat foc în apropiere de halta Micula, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare.
„La observarea incendiului şeful trenului a procedat rapid la desprinderea locomotivei de vagoane, la evacuarea celor 195 de pasageri, a anunţat incidentul la numărul 112 şi a intervenit împreună cu mecanicul şi alţi angajaţi CFR pentru stingerea incendiului cu mijloacele de primă intervenţie din dotare. La sosirea forţelor profesioniste ardeau depunerile de ulei de pe sistemul de rulare. Pompierii au preluat misiunea răcind de urgenţă zona pentru a preîntâmpina reaprinderea focului şi asigurându-se că nu mai există nici un pericol”, arată  ISU Satu Mare
Pasagerii au fost preluaţi şi transportaţi tot pe calea ferată la destinaţie.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost „frecarea la sistemul de rulare”, au informat pompierii. (sursa: agerpres).

ȘTIRI VIDEO GdS

DSP Dolj a suspendat activitatea în sala de sport de la Leu

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au fost în control la sala de sport de la Şcoala Gimnazială „Nica Barbu Locusteanu“ din Leu, în urma articolului din Gazeta de Sud prin care se semnalau condiţii improprii pentru copii.