8.5 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Arabia Saudită a recunoscut că Jamal Khashoggi a fost ucis

Arabia Saudită a recunoscut că Jamal Khashoggi a fost ucis

-

Arabia Saudită a recunoscut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, că jurnalistul disident Jamal Khashoggi a fost ucis în consulatul său din Istanbul, relatează BBC.

Potrivit guvernului de la Riad, între ziarist şi cei prezenţi în incintă a izbucnit un “conflict”, în urma căruia cel dintâi a murit.

Autorităţile saudite au anunţat, totodată, destituirea unui înalt responsabil al serviciului de informaţii şi a unui important consilier de la curtea regală.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.