8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de circulaţie pe mai multe drumuri naţionale din ţară

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri naţionale din ţară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că în prezent nu există restricţii de circulaţie din cauza vreunui eveniment rutier şi nici valori ridicate de trafic pe şoselele de viteză ale ţării.

Astăzi, până în jurul în jurul orei 18:00, pe sensul Sebeş – Sibiu al Autostrăzii A1, pe tronsonul kilometric 284 – 283, se vor executa lucrări de reparaţii la partea carosabilă, motiv pentru care circulaţia va fi restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, desfăşurându-se doar pe banda a doua.

În judeţul Vaslui, pe DN 28, între localităţile Albiţa şi Răducăneni, pe tronsonul kilometric 132+400 metri – 138+350 metri, au loc lucrări de frezare şi asfaltare, până la data de 7 octombrie 2018. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ, prin indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului.

Până la data de 04 noiembrie 2018, pe sensul Bucureşti – Constanţa al Autostrăzii A2, se execută lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri – 75+900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către litoral, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi. Traficul se desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS