22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCat plateste Primaria Capitalei pentru a duce 1.000 de pensionari in Grecia

Cat plateste Primaria Capitalei pentru a duce 1.000 de pensionari in Grecia

Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori, plăteşte aproape 2 milioane de lei (în jur de 400.000 de euro) pentru organizarea unei tabere pentru 1.000 de pensionari în Grecia în perioada august-octombrie, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

Tabăra se va desfăşura pe perioada a opt zile şi pot beneficia de ea pensionarii din Bucureşti cu venit brut mai mic sau cel mult egal cu salariul minim brut pe economie (1.900 de lei). Toate costurile vor fi suportate de municipalitate, iar pachetul de vacanţă include, pe lângă masă, cazare şi transport, petreceri şi excursii la Muntele Olimp.

Potrivit anunţului postat pe site-ul Centrului pentru Seniori, tabăra tematică pentru pensionari se va desfăşura în Grecia, în localitatea Paralia-Katerini, pe parcursul a opt zile. Beneficiari vor fi 1.000 de pensionari care au cel puţin 50 de ani împliniţi şi locuiesc în Bucureşti, şi cu un venit brut mai mic sau cel mult egal cu salariul minim brut pe economie (1.900 de lei).

Pachetul de vacanţă cuprinde, pe lângă masă, cazare şi transport, petreceri tematice („Seară Grecească”, „Seară Românească”), excursii la Muntele Olimp, vizitarea obiectivelor turistice din Meteora cu un ghid turistic şi activităţi recreative, mai informeaza stirileprotv.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS