Palatul de Justiţie de la Bruxelles a fost evacuat, vineri dimineaţă, după ce autorităţile au fost informate prin telefon de existenţa unei bombe, transmite Mediafax. „Palatul de Justiţie de la Bruxelles a fost evacuat urgent, în urmă cu 20 de minute, toată lumea aşteaptă afară”, a declarat un martor, potrivit site-ului RTL.be.

Autorităţile din Bruxelles au anunţat ulterior că alerta a fost ridicată, iar oamenii au fost liberi să se întoarcă în clădire, după ce poliţiştii fuseseră informaţi în urmă cu o oră, prin telefon, că ar exista o bombă în Palatul de Justiţie, relatează site-ul RTL.be.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că autorităţile au primit o alertă cu bombă în jurul orei locale 8.30 (ora României, 9.30). Ajunşi la faţa locului, poliţia a evacuat aproximativ 600 de persoane care se aflau în clădire. Autorităţile au informat că nu au găsit niciun colet suspect.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.