Acasă Actualitate Laura Codruta Koveşi şi Marius Iacob, audiaţi astăzi la CSM

Laura Codruta Koveşi şi Marius Iacob, audiaţi astăzi la CSM

-

Laura Codruta Koveşi, şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), şi adjunctul său, Marius Iacob, vor fi audiaţi astăzi de secţia pentru procuri a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), după ce Inspecţia Judiciară a început, în ianuarie, acţiuni disciplinare în cazul lor, potrivit Digi24.
Pe data de 12 ianuarie, Inspecţia Judiciară a început o acţiune disciplinară în cazul procurorului şef al DNA, care este acuzată de trei abateri disciplinare. O acţiune similară a fost declanşată şi în cazul lui Marius Iacob, procuror-şef adjunct al DNA.

„Este o procedură care nu este publică. Ne-am prezentat. Vom prezenta cereri pentru administrare de probe, cereri de apărare şi o să vedem rezultatul. O să ne prezentăm probele în apărare, o să ne facem apărările, o să vedem decizia”, a declarat Laura Codruţa Kovesi la intrarea în sediul CSM.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dosarul „Revoluției”, redeschis. Petre Roman, urmărit penal

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cer redeschiderea dosarului "Revoluţiei". Asfel se redeschide urmărirea penală pe numele...