O crimă înfirătoare a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Cobadin, din judeţul Constanţa, acolo unde un bărbat de 31 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, anunţă romaniatv.net.

Tragedia a avut loc în noaptea de 30 spre 31 decembrie, în jurul orei 2.00. Victima, în vârstă de 31 de ani, și agresorul, un tânăr de 25 de ani, s-au luat la ceartă, discuțiile escaladând, după ce primul dintre ei ar fi făcut mai multe dedicaţii în barul comunei. Agresorul a pus mâna pe un cuțit și i-a aplicat victimei mai multe lovituri. Ambii bărbaţi se aflau sub influenţa alcoolului la momentul crimei.

Suspectul a fost identificat de oamenii legii, iar polițiștii de la Serviciului Investigații Criminale efectuează cercetări sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.