14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul Dan Tudorache a dezvaluit ca organizarea Targului de Craciun din Victoriei a fost decisa de PSD

Primarul Dan Tudorache a dezvaluit ca organizarea Targului de Craciun din Victoriei a fost decisa de PSD

Primarul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat, la Realitatea TV, ca decizia de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei a fost luata in partid, motiv pentru care Gabriela Firea trebuia sprijnita, informează Hotnews, citând Adevarul.ro. Afirmatia lui Tudorache este in contrast evident cu cea a primariei conduse de Firea, aceea ca Targul va fi organizat la cererea Inspectoratului Scolar.

Declaratia lui Tudorache pare sa fie in sprijinul Gabrielei Firea, care a intrat intr-o disputa cu premierul Mihai Tudose, care a spus ca Targul din fata Guvernului „nu este cea mai inspirata decizie”,

Ce spunea PMB, pentru HotNews.ro, marti: „Urmare a unei solicitari primite din partea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Primaria Capitalei va organiza, prin intermediul PROEDUS si ARCUB, in perioada 05 – 17 decembrie, in Piata Victoriei, evenimentul cultural dedicat copiilor „Targ de sarbatori – Festival de colinde si obiceiuri de iarna”.

Primarul Gabriela Firea a anuntat sambata ca renunta la Targul de Craciun din Piata Victoriei dupa ce protestatarii i-au demontat schelele. Primarul general a spus ca va muta targul in alta locatie, insa nu a specificat unde.

„Constat ca, de astazi, putem marca inceputul unei perioade in care Constitutia Romaniei si legile tarii sunt calcate in picioare fara ca institutiile centrale ale statului sa reactioneze. Asta inseamna inceputul anarhiei”, a declarat Gabriela Firea. „Nu voi mai tolera niciun fel de abatere de la litera legii in ce priveste manifestatiile publice”, a mai spus primarul general.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS