11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Razie pe şoselele din judeţ

Mehedinţi: Razie pe şoselele din judeţ

Polițiștii rutieri au acționat, ieri, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor și autovehiculelor care au acest drept. Pentru neregulile descoperite în trafic, au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale.
Pe parcursul întregii zile, polițiștii au acționat pentru depistarea și sancționarea șoferilor care nu acordă prioritate de trecere vehiculelor și pietonilor care au acest drept.
Activitățile fac parte dintr-un plan de acțiune ce se va desfășura săptămâna aceasta, în fiecare zi polițiștii acționând pentru prevenirea și combaterea fiecărei cauze generatoare a accidentelor rutiere.
La acțiunea organizată au participat 20 de polițiști, dintre care 16 din cadrul structurilor poliției rutiere. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regulilor de circulație, 7 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului public. Totodată, polițiștii au constatat o infracțiune la regimul rutier.
Polițiștii au reținut 9 permise de conducere pentru nerespectarea  normelor rutiere.
Polițiștii continuă acțiunile pentru siguranța traficului rutier și prevenirea evenimentelor negative în trafic și în perioada următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS