7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoșta Română va aduce ATM-uri în oficiile poștale

Poșta Română va aduce ATM-uri în oficiile poștale

Compania Națională Poșta Română va valorifica rețeaua de oficii poștale situate în mediul urban, prin oferirea spre închiriere a unor spații destinate instalării de automate bancare (ATM) oferind, astfel, clienților posibilitatea de a efectua diverse operațiuni bancare, potrivit unui comunicat al companiei, informează Agerpres.
„Poșta Română vine în sprijinul clienților prin diversificarea activității și a serviciilor oferite. Astfel, cei care vor trece pragul oficiilor poștale, selectate la nivel național, vor putea să retragă bani de la ATM, să efectueze plăti sau să se informeze despre situația contului bancar. Încercăm să oferim, pe zi ce trece, mai mult confort tuturor clienților care apelează la serviciile Poștei Române. Scurtăm timpii de așteptare și vrem să scutim clienții de orice fel de drumuri suplimentare și timp pierdut”, se precizează în comunicat.
Compania a trimis invitații către societățile bancare care activează pe toată piața din România, iar condițiile de colaborare urmează să fie stabilite în baza unor negocieri ulterioare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS