Acasă Actualitate Mai multe localităţi din Dolj şi Gorj vor rămâne fără apă

Mai multe localităţi din Dolj şi Gorj vor rămâne fără apă

-

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă în localitățile de pe traseul conductei de transport a apei potabile Izvarna – Craiova, în intervalul luni 6.11.2017, ora 06:00 – luni 13.11.2017, ora 24:00, in scopul remedierii unei avarii la această conductă, produsă în localitatea Vârț, județul Gorj.

Concomitent se vor executa și alte lucrări de întreținere și reparații pe toată lungimea traseului conductei.
În județul Gorj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localități: Tismana; Godineşti; Câlnic; Teleşti; Rovinari; Bâlteni; Plopşoru; Brăneşti; Ţânţăreni.
În judeţul Dolj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localități: oraşul Filiaşi, precum şi comunele Braloștița; Brădeşti; Coţofenii din Faţă; Coţofenii din Dos; Almăj; Işalniţa. În municipiul Craiova apa potabilă va fi furnizată în regim normal, fără restricții.
S.C. Compania de Apă Oltenia SA roagă utilizatorii de apă potabilă din localitățile menționate să-şi asigure rezerve de apă potabilă pentru nevoile curente.
Compania de Apă Oltenia S.A, prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului public de distribuție.

ȘTIRI VIDEO GdS