10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE Hunedoara: Cei trei muncitori surprinși de malul de pământ au decedat

UPDATE Hunedoara: Cei trei muncitori surprinși de malul de pământ au decedat

UPDATE ORA 13:58 Cei trei muncitori care lucrau sâmbătă la un pod de cale ferată în zona Peștera Bolii, la intrarea în municipiul Petroșani, au decedat după ce au fost prinși sub un mal de pământ, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul șef al ITM Hunedoara, Adrian Bozdog.

„Din păcate, cele trei victime au decedat. Cei trei muncitori executau o lucrare la un pod al CFR, când au fost surprinși de prăbușirea unui mal de pământ. În cauză vom deschide o anchetă pentru accident colectiv de muncă”, a explicat inspectorul șef al ITM Hunedoara.

Potrivit primelor date ale ITM Hunedoara, muncitorii erau angajați ai unei firme din Onești, județul Bacău, inspectorii de muncă efectuând verificările necesare în asemenea situații.

UPDATE 13.25: Claudiu Iacob, reprezentant al ISU Hunedoara, a declarat că unul dintre muncitori a fost declarat mort de către medicul prezent la faţa locului, potrivit Mediafax.

Ceilalţi doi muncitori sunt acoperiţi în întregime de pământ şi bolovani, echipele de intervenţie încercând să îi extragă.

Trei persoane au fost surprinse, sâmbătă, sub un mal de pământ în localitatea Peştera Bolii din judeţul Hunedoara, în timp ce făceau lucrări la un pod feroviar, informează Mediafax. La faţa locului au fost deplasate 2 autospeciale de stingere cu module de descarcerare şi o ambulantă SMURD.

De asemenea, a fost alertat un echipaj de salvatori care acţionează cu un container multirisc, cu accesorii de descarcerare grea, asigurare şi stabilizare, care permit derularea misiunilor de căutare-salvare în medii greu accesibile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS