21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIohannis a semnat decretul privind majorarea salariilor de bază a personalului nedidactic din şcoli

Iohannis a semnat decretul privind majorarea salariilor de bază a personalului nedidactic din şcoli

Preşedintele României, Klaus Iohannis,  a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenţă a Guvernului nr. 17/2017 care vizează creşterea salariilor de bază a personalului nedidactic din învăţământul superior şi preuniversitar, din bibliotecile universitar şi unităţile de învăţământ special.

Potrivit administratiei prezidentiale, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 11 octombrie, urmatoarele decrete:

-Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 17/2017 privind unele măsuri în domeniul învățământului;
-Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 26/2017 pentru modificarea art. 3 alin. (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 9/2017 privind unele măsuri bugetare în anul 2017, prorogarea unor termene, precum și modificarea și completarea unor acte normative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS