12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Prinși la furat de telefoane mobile

Craiova: Prinși la furat de telefoane mobile

În această dimineață, în jurul orei 02.45, un echipaj mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe str. A.I. Cuza, din municipiul Craiova, a surprins în flagrant doi tineri în timp ce părăseau incinta unui magazin aparţinând unei societăţi de telefonie mobilă, având asupra lor o ladă cu mai multe obiecte.
La vederea echipajului de jandarmi, cei doi tineri au fugit de la faţa locului, iar unul dintre aceştia a fost prins şi imobilizat, fiind recuperată şi lada în care se aflau 24 de telefoane mobile, de diferite mărci.
În urma primelor verificări efectuate, a rezultat faptul că N.C.D., de 15 ani împreună cu G.M.L., de 25 ani, ambii din Craiova, au pătruns în incinta societăţii de telefonie mobilă prin forţarea uşii de acces şi au spart o vitrină de unde au sustras cele 24 de telefoane mobile, iar numitul G.M.L. a fugit de la faţa locului, fiind identificat ulterior.
Tânărul N.C.D. a fost condus la sediul Secţiei 1 Poliţie Craiova unde a fost predat împreună obiectele sustrase şi actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat, în vederea continuării cercetărilor.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS