10.8 C
Craiova
duminică, 17 noiembrie, 2019
Acasă Actualitate Dosarul lui Gheorghe Burnei: Încă 50 de plângeri ar fi fost depuse...

Dosarul lui Gheorghe Burnei: Încă 50 de plângeri ar fi fost depuse împotriva medicului

-

Procurorii au ridicat documente în cazul a aproximativ 50 de plângeri depuse împotriva medicului Gheorghe Burnei, 15 persoane fiind audiate până acum în acest caz, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Pe de alta parte, președintele Colegiului Medicilor a declarat că ancheta disciplinară va fi pe atât de rapidă pe cât o impune opinia publică.

„Fiindcă acest caz a devenit unul de notorietate, lucrurile se vor mişca cu atâta celeritate cu cât o impune opinia publică, de acum”, a declarat pentru sursa citat[ Gheorghe Borcean, preşedintele Colegiului Medicilor din România.

Gheorghe Burnei ar fi prelevat de la pacienţii copii, fără consimţământul aparţinătorilor, ţesut osos şi ligamente, fără respectarea normelor în vigoare din domeniu. La dosar ar exista probe care indică faptul că astfel de ţesuturi au fost folosite ca transplant pentru alţi copii, deşi ar fi fost ţinute anterior în condiţii improprii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Măsuri asigurătorii de peste 3.750.000 de lei, pentru infracţiuni economice

În cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracțiuni economice, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au efectuat: