5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSUA: O poliţistă a murit după ce o groapă uriaşă apărută pe o şosea a înghiţit două maşini

SUA: O poliţistă a murit după ce o groapă uriaşă apărută pe o şosea a înghiţit două maşini


Dora Linda (Solis) Nishihara, o poliţistă din San Antonio, Texas, s-a înecat după ce maşina pe care o conducea a căzut duminică într-un crater uriaş format pe şoseaua Quintana, potrivit mirror.co.uk. Celălalt şofer, în vârstă de 60 de ani, a fost salvat la timp de un bărbat şi o femeie, aflându-se sub supraveghere medicală.  Poliţista s-a înecat în craterul adânc de peste 4 metri.
„Suntem cu inima zdrobită şi confirmăm că adjuncta Dora Linda (Solis) Nishihara a murit după ce mașina sa a căzut într-un canal de scurgere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Bexar County, James Kieth. Incidentul tragic s-a petrecut din cauza sistemului de canalizare învechit care a cedat, iar pierderile de apă şi infiltraţiile au fragilizat solul şi, astfel, soseau s-a surpat.
Autorităţile au scos cu greu cele două maşini din groapă, întreaga zona fiind foarte nesigură.
„Drumul s-ar fi putut rupe şi mai tare, iar în acel moment orice ar fi căzut în groapă ar fi fost înghiţit imediat”, a declarat Brian O’Neil, şeful pompierilor din San Antonio.
Mai mult, ploile, plus vibraţiile de lângă o staţie de tren din apropiere au făcut pământul foarte nesigur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS