Acasă Actualitate Trump a anunțat că renunță la orice implicare în afaceri pentru a...

Trump a anunțat că renunță la orice implicare în afaceri pentru a evita eventuale conflicte de interese

-

Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anunțat miercuri într-un mesaj pe Twitter că renunță în totalitate la afacerile reunite sub imperiul care îi poartă numele, pentru a evita eventuale conflicte de interese și pentru a se putea dedica în totalitate guvernării Americii, transmite Reuters.

Trump a spus că procedurile birocratice au început deja și a adăugat că va susține o amplă conferință de presă în data de 15 decembrie, la New York, pentru a detalia ce se va întâmpla cu afacerile și proprietățile sale. La conferință vor lua parte și ceilalți membri ai familiei Trump. Președintele a subliniat că legea nu îl obligă să renunțe la afacerile pe care le deține. El a adăugat însă că „este important pentru imaginea de președinte să nu fiu în absolut niciun fel în vreun conflict de interese cu diversele mele afaceri”.

„Prin urmare, se lucrează acum la actele necesare pentru a mă scoate complet din zona de afaceri. Președinția este, de departe, mult mai importantă!”, a spus Trump.

Sursa: AGERPRES

ȘTIRI VIDEO GdS

Se opreşte apa pe strada Traian Vuia

Compania de Apă Oltenia a anunţat întreruperea furnizării apei potabile în Craiova, pe strada Traian Vuia și aleile adiacente în ziua de...