20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Merkel şi Trump au discutat despre continuarea parteneriatului dintre Germania şi SUA

Merkel şi Trump au discutat despre continuarea parteneriatului dintre Germania şi SUA

-

Cancelarul german, Angela Merkel, a discutat telefonic cu preşedintele-ales al SUA, Donald Trump, despre menţinerea relaţiilor dintre Germania şi Statele Unite, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Guvernului de la Berlin, informează Mediafax.

Georg Streiter, purtătorul de cuvânt al Guvernului german, cel care a făcut declaraţiile în privinţa conversaţiei telefonice dintre cei doi lideri, nu a oferit detalii în privinţa duratei convorbirii sau alte subiecte care au fost abordate.

Angela Merkel va avea joi o întrevedere în Berlin cu preşedintele Barack Obama, pentru a discuta despre acordul de liber schimb dintre Statele Unite şi Uniunea Europeană, a adăugat Steriter.

Miercuri, cancelarul Germaniei l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria în scrutinul prezidenţial din SUA, dar a atras atenţia că opţiunea poporului american îi va conferi viitorului lider de la Casa Albă o responsabilitate mare la nivel global.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.