11.6 C
Craiova
duminică, 15 decembrie, 2019
Acasă Actualitate Vaticanul se roagă pentru „iluminarea” noului președinte al Americii

Vaticanul se roagă pentru „iluminarea” noului președinte al Americii

-

Pietro Parolin, secretarul de stat al Sfântului Scaun l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria sa în alegerile prezidențiale din Statele Unite, încurajându-l să se implice în propovăduirea păcii și a bunăstării în lume.

„Îi dorim numai bine noului președinte și să aibă o guvernare cu adevărat fructuoasă”, a spus cardinalul Pietro Parolin postului de radio al statului papal, citat de b1.ro.

„Ne angajăm să ne rugăm ca Dumnezeu să-l ilumineze și să-l sprijine în slujba țării sale, desigur, dar, de asemenea, să fie în slujba bunăstării și păcii în lume. Cred că astăzi toată lumea trebuie să lucreze pentru a schimba situația globală, care este una de sfâșiere profundă și conflict serios”.

La începutul anului curent, papa Francisc a sugerat că Donald Trump nu este creștin din cauza poziției sale privind imigrația. Un purtător de cuvânt al său a precizat însă ulterior că nu a fost un atac la persoana republicanului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Premierul Abe a inaugurat Stadionul Naţional 2020

Premierul japonez Shinzo Abe a salutat duminică finalizarea Stadionului Național construit pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Recepţia vine la trei...