11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânărul parașutist care a murit la Cluj era directorul unui lanț de restaurante

Tânărul parașutist care a murit la Cluj era directorul unui lanț de restaurante

Parașutistul care a murit azi, după ce a căzut liber de la 3.000 de metri, avea 400 de salturi la activ și, din primele cercetări, reiese că parașuta de rezerva i s-a deschis accidental în timp ce se afla în avion, transmite Agerpres.
„Din 2010 s-a apucat și avea circa 400 de salturi la activ. În timpul zborului  i s-a deschis parașuta de rezervă pe nepregătite în timp ce se afla în avion, l-a atras afară și s-a agățat de aripa avionului. Cred că l-a depăsâșit situația. Parașuta principală nu s-a deschis”, a declarat presei Doru Baciu, instructor de parașutism care se afla în avion în timpul accidentului.
El a adăugat ca parașutistul, Vlad Lupaș, a mai avut un acccident asemănător în urma cu doi ani, dar atunci a reușit sa se salveze.
Tânărul era directorul comercial al unui lanț de restaurante cu o cifră de afaceri anuală de peste zece milioane de euro, notează News.ro.
Afacerea în conducerea căreia se afla Vlad Lupaș a fost demarată în 2012, printr-o investiție inițială de 25.000 de euro.
După doi ani de la inaugurarea primului restaurant Salad Box, proprietarii au deschis alte 25 de puncte în cele mai importante 13 orașe din țară, dar și în centre comerciale din Budapesta și Heilbronn, în Germania, cifra de afaceri anuală  ajungând la peste zece milioane de euro anul trecut.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS