21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParchetul General cumpără 55 de autoturisme noi

Parchetul General cumpără 55 de autoturisme noi

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vrea să achiziţioneze, printr-o procedura de licitaţie deschisă, 55 de autoturisme, potrivit unui anunţ publicat vineri în SEAP, informează HotNews.

Anunţul implică atribuirea unui contract de achiziţii publice, prin care autoritatea contractantă îşi propune să achiziţioneze 55 de autoturisme cu capacitatea cilindrică de maximum 1.600 de cmc. Autoturismele trebuie să aibă anul de fabricaţie 2016, să fie de tip berlină, cu patru uşi şi acces la portbagaj (exclus varianta hatchback), având puterea de maximum 100 CP şi culoarea albastru închis spre bleumarin.

Ofertantul trebuie să includă în preţ şi contravaloarea următoarelor servicii: înmatriculare provizorie, RCA pentru 30 de zile şi minimum 10 litri de combustibil în rezervor.

Valoarea estimată a contractului este de 2.279.167 de lei, fără TVA, principalele modalităţi de finanţare şi plata fiind reprezentate de bugetul de stat.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 noiembrie, ora 16.00. Dată limita de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 12 decembrie, ora 18.00.

Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut, iar termenul de livrare a maşinilor este de maximum 60 de zile de la semnarea contractului de furnizare, dar nu mai târziu de 20 decembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS