Acasă Actualitate Ministrul suedez al Educaţiei a demisionat după ce a fost prin băut...

Ministrul suedez al Educaţiei a demisionat după ce a fost prin băut la volan

-

Aida Hadzialic, cel mai tânăr membru al Guvernului Suediei, a demisionat din funcţia de ministru al Educaţiei după ce a fost prinsă de poliţie în timp ce conducea sub influenţa alcoolului, informeaza Reuters, preluată de Hot News. Hadzialic a anunţat într-o conferinţă de presă că a fost oprită de politie pe un pod care face legatura între Danemarca şi Suedia iar aceştia au stabilit ca avea o alcoolemie de 0,2 la mie in sange, după un dineu în Copenhaga.
Nivelul alcoolemiei de 0,2 la mie este limita legala in Suedia, ţară cunoscută pentru intoleranţa faţă de urcatul la volan sub influenţa alcoolului. Aida Hadzialic, în varstă de 29 de ani, a devenit cel mai tânăr ministru al Suediei când a fost numită în guvernul de coaliţie de centru-stânga în 2014. Aceasta a venit în Suedia ca refugiat din Bosnia, împreună cu familia sa, când avea 5 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

Francezul Claude Dielna, în vizorul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova vrea să se întărească în apărare chiar înaintea derbiului cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Alb-albaştrii sunt...