Acasă Actualitate Ministrul suedez al Educaţiei a demisionat după ce a fost prin băut...

Ministrul suedez al Educaţiei a demisionat după ce a fost prin băut la volan

-

Aida Hadzialic, cel mai tânăr membru al Guvernului Suediei, a demisionat din funcţia de ministru al Educaţiei după ce a fost prinsă de poliţie în timp ce conducea sub influenţa alcoolului, informeaza Reuters, preluată de Hot News. Hadzialic a anunţat într-o conferinţă de presă că a fost oprită de politie pe un pod care face legatura între Danemarca şi Suedia iar aceştia au stabilit ca avea o alcoolemie de 0,2 la mie in sange, după un dineu în Copenhaga.
Nivelul alcoolemiei de 0,2 la mie este limita legala in Suedia, ţară cunoscută pentru intoleranţa faţă de urcatul la volan sub influenţa alcoolului. Aida Hadzialic, în varstă de 29 de ani, a devenit cel mai tânăr ministru al Suediei când a fost numită în guvernul de coaliţie de centru-stânga în 2014. Aceasta a venit în Suedia ca refugiat din Bosnia, împreună cu familia sa, când avea 5 ani.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.