Acasă Actualitate Fostul preşedintele al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, audiat la DNA

Fostul preşedintele al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, audiat la DNA

-

Vasile Ciurchea, fost preşedintele al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a ajuns luni dimineaţa la sediul DNA, pentru a da declaraţii într-un dosar penal în care sunt investigate fapte de corupţie privind achiziţii în sistemul sanitar, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Sursele judiciare au declarat că este vorba despre un nou dosar în care sunt investigate fapte de corupţie în legătură cu achiziţii publice în sistemul sanitar, Vasile Ciurchea, fost preşedintele al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), fiind unul dintre cei vizati în anchetă.

În luna martie, Vasile Ciurchea a demisionat din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, invocând motive personale. Vasile Ciurchea a fost numit la conducerea CNAS la data de 30 iunie 2014 de Victor Ponta.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.