Acasă Actualitate Peste 900 de tone de material antiderapant pentru străzile din Craiova

Peste 900 de tone de material antiderapant pentru străzile din Craiova

-

12 utilaje și peste 100 tone de material antiderapant au fost folosite în cadrul intervenției pentru combaterea poleiului pe arterele și străzile secundare din cartierele Craiovei, desfășurată începând din seara de 29 decembrie 2015.

Comandamentul de deszăpezire al municipiului Craiova a acționat permanent, începând din seara de 29 decembrie 2015, ora 19.00, peste 100 tone de material antiderapant (sare industrială) fiind împrăștiate atât în zonele de risc de pe teritoriul municipiului (intersecții, zone de pantă, sensuri giratorii și pasaje), pentru a preveni incidentele cauzate de apariția înghețului, cât și pe arterele, străzile secundare și aleile din toate cartierele Craiovei, astfel încât traficul să se poată desfășura în condiții normale la primele ore ale dimineții.

Având în vedere prognozele meteorologice pentru următoarea perioadă, când în Craiova sunt anunțate temperaturi cu valori negative, SC Salubritate Craiova SRL este pregătită să intervină pentru combaterea poleiului, având în prezent în stoc 874 tone de sare industrială, 72 metri cubi de nisip și 36 tone de clorură de calciu.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.