Acasă Actualitate Cod galben de ceață până la ora 14:00 pentru aproape toată țara

Cod galben de ceață până la ora 14:00 pentru aproape toată țara

-

Meteorologii ANM au emis, azi-dimineață, atenționări de Cod Galben de Ceață pentru aproape întreaga țară. Potrivit b1.ro, acestea sunt valabile până la ora 14:00.

Se va semnala ceață în județele Botoșani, Iași, Vaslui, Galați, Bacău și Vrancea inclusiv drumurile naționale și europene aferente. Fenomenul va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Ceața va fi prezentă și în județele Gorj, Vâlcea, Olt, Dolj și Mehedinți. Alba, Sibiu, Cluj, Mureș și Harghita vor cunoaște același fenomen meteo.

Județele Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, și zonele joase din județul Buzău, precum și sudul județului Prahova, Dâmbovița și Argeș, sunt și ele sub atenționare de ceață. La fel și județele aflate la malul mării, Constanța și Tulcea.

ANM avertizările de fenomene periculoase imediate, precum codul galben de ceață, se emit pentru o perioadă de 6 ore.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.