10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pentru vineri şi sâmbătă

Prognoza meteo pentru vineri şi sâmbătă

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că, vineri, vremea va fi în general închisă. Mai ales spre seara, aria precipitaţiilor se va extinde şi va cuprinde cea mai mare parte a ţării, iar în regiunile sudice şi la munte, local, se vor acumula cantităţi importante de apă. Excepţie va face nord-vestul teritoriului, unde acestea vor fi doar pe arii restrânse şi slabe cantitativ. Vor fi ploi, dar în zonele montane, local în Moldova şi, trecător, în restul teritoriului vor fi ninsori. Maximele vor fi cuprinse între -1 grad la Suceava şi 8 grade în Baia Mare şi Tulcea, mai ridicate până la 11 grade pe litoral.
În Capitală, vremea se va menţine închisă şi temporar, în special seara va ploua moderat cantitativ. Dimineaţa, 2-3 grade şi maxima zilei, în jurul valorii de 6 grade.

Sâmbătă vor fi precipitaţii care local pot fi însemnate cantitativ, în cea mai mare parte a ţării. La munte va fi mai ales lapoviţă şi ninsoare, în Moldova precipitaţiile vor fi mixte iar în restul ţării vor fi ploi. Maximele nu trec de 10 grade decât în Dobrogea, 13 grade la Constanta.
În Bucureşti, vreme închisă cu ploi. Dimineaţa 3-4 grade şi la amiază, 5-6 grade.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS