15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDNA extinde urmărirea penală faţă de Oprescu şi îi pune sechestru pe două imobile

DNA extinde urmărirea penală faţă de Oprescu şi îi pune sechestru pe două imobile

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus hotărât să extindă urmărirea penală faţă de Sorin Oprescu.

Aşadar, DNA extinderea urmăririi penale cu privire la săvârșirea, în concurs real cu infracțiunea de luare de mită, și a infracțiunilor de spălare de bani, abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi constituirea unui grup infracțional organizat. În aceeași cauză s-a dispus indisponibilizarea prin sechestru a cotei indivize de 5/6 dintr-un imobil situat în București, sectorul 1, cu o suprafață utilă totală de 244,19 mp (inclusiv, logie, terasă, loc de parcare la demisol și boxa) și cota parte indiviză ce reprezintă 101,64 mp teren, ambele bunuri aflate în proprietatea lui OPRESCU SORIN MIRCEA, până la concurența valorii de 1.264.531,8 lei.
De asemenea, s-a dispus indisponibilizarea prin sechestru a unui imobil aparținând partenerei de viață a lui OPRESCU SORIN MIRCEA, situat în București, sectorul 1, până la concurența valorii de 2.411.019,01 lei. La dispunerea acestei măsuri s-au avut în vedere prevederile referitoare la confiscarea extinsă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS