16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSoţia lui Adriean Videanu, audiată la DNA

Soţia lui Adriean Videanu, audiată la DNA

Soţia lui Adriean Videanu, Mioriţa Videanu, a venit, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiată în calitate de martor, aceasta fiind însoţită de avocatul Cristian Ene.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a ajuns la Secţia 12 Poliţie în jurul orei 10.30, la câteva ore după ce a fost lăsat să plece din Arestul Poliţiei Capitalei, în urma deciziei instanţei supreme de cercetare a sa sub control judiciar, în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP, în care este acuzat alături de fostul şef al DIICOT Alina Bica şi de Dorin şi Alin Cocoş.

Videanu va stabili cu poliţiştii supraveghetori zilele în care se va prezenta la Poliţie în cadrul măsurii controlului judiciar.

Instanţa supremă a admis, vineri, contestaţia lui Adriean Videanu la decizia din 31 ianuarie prin care s-a dispus arestarea sa preventivă şi a dispus eliberarea sa din arest şi cercetarea sub control judiciar, în dosarul în care este cercetat pentru complicitate la abuz în serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS