Acasă Actualitate Dolj: Rezerve de apă plată pentru oamenii din satul Zănoaga, afectat de...

Dolj: Rezerve de apă plată pentru oamenii din satul Zănoaga, afectat de inundaţii

-

(Foto: adevarul.ro)
(Foto: adevarul.ro)

Prefectura judeţului Dolj şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Oltenia”, cu sprijinul Societăţii Naţionale de Cruce Roşie Română – filiala Dolj a pus 840 de litri de apă plată la dispoziţia cetăţenilor din satul Zănoaga, afectaţi de inundaţiile cauzate de precipitaţiile din ultimele zile. Măsura a fost dispusă ca urmare a solicitării făcute de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Leu. Transportul către zona afectată a fost asigurat de către ISU Dolj, iar distribuirea către populaţie s-a făcut prin intermediul Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, în funcţie de necesităţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...

Director executiv nou la DSP Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj va fi condusă în perioada următoare de Carmen Ivanov, directorul adjunct. La conducerea DSP Gorj s-a aflat până miercuri Violeta Mogoș, care a asigurat interimatul după plecarea lui Marius Boeriu.