27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘase persoane au murit după prăbuşirea unui avion de dimensiuni medii în apropiere de Washington

Șase persoane au murit după prăbuşirea unui avion de dimensiuni medii în apropiere de Washington

Șase persoane au murit, luni, după ce un avion privat s-a prăbușit la periferia capitalei americane Washington, au anunțat autoritățile locale.
Aparatul de zbor de tip Embraer EMB-500, un avion cu două reactoare, urma să aterizeze pe aeroportul comitatului Montgomery, în Maryland, când s-a prăbuşit peste o zonă rezidenţială, a precizat Agenţia federală a aviaţiei americane (FAA).
În urma prăbușirii trei pasageri și trei locuitori ai unei case distruse au încetat din viață, a precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor din comitatul Montgomery, Pete Piringer. Una dintre victimele aflate în avion este medicul Michael J. Rosenberg, directorul companiei Health Decisions, din Durham, celelate două persoane aflate cu el nu au fost încă identificate.
Trupurile lui Marie Gemmell, de 36 de ani, şi a celor doi fii ai săi, Cole, de 3 ani, şi Devon, de o lună de zile, au fost descoperite la etajul doi al imobilului peste care s-a prăbuşit avionul. În urma prăbușirii avionului, mai multe case au suferit distrugeri.
Proprietarul avionului este din Chapel Hill, în North Carolina (sud-est), conform FlightAware.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS