16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn român a îngrozit SUA după ce şi-a ucis soţia cu toporul

Un român a îngrozit SUA după ce şi-a ucis soţia cu toporul

O crimă aproape fără precedent comisă de românu Cristian Loga-Negru a îngrozit autorităţile din Statele Unite ale Americii. Bărbatul, de 38 de ani, şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de topor, după ce luni de zile a abuzat-o şi a urmărit-o.

Când poliţiştii au ajuns în camera motelului Super 8 dintr-un orăşel la sud de Milwaukee, Cristian Loga-Negru stătea deasupra trupului însângerat al soţiei sale moarte, scrie Chicago Tribune.

Bărbatul le-a cerut poliţiştilor să-i dea pedeapsa cu moartea, adaugând că „nu suportă să simtă pe el mirosul de sânge al soţiei sale”.

Detaliile cazului sunt cutremurătoare, Poliţiştii povestesc că femeia avea multiple răni şi braţul despicat, iar bărbatul avea o lovitură la genunchi, cel mai probabil de la o lovitura ratată asupra femeii.

Martorii care l-au vazut pe Loga-Negru cărând trupul ânsângerat al Roxanei la maşina sa au alertat poliţiştii. În camera de motel, oamenii legii l-au găsit pe tatăl lui Loga-Negru, care le-a spus că băiatul lui e plecat pentru o oră. Când poliţiştii l-au arestat, Cristian i-a spus tatălui său scurt: „Am omorât-o pe Roxana”.

Tot în camera de la motel, autorităţile au găsit buletinele de identitate ale celor doi soţi şi un paşaport.

„Nu am mai văzut niciodată un caz atât de brutal”, a declarat Rich Chiapete, procurorul din Racine County, în faţa instanţei, care i-a refuzat românului eliberarea pe cauţiune.

Abuzul bărbatului asupra soţiei sale a început la scurt timp dupa căsătoria care a avut loc în luna iulie. Îngrozită de violenţa şi ameninţările lui Loga-Negru, femeia de 36 de ani a solicitat un ordin de restricţie îimpotriva soţului său, iar instanţa programase deja o audiere.

“Cristian Loga-Negru a urmărit-o în permanenţă pe Roxana Abrudan în încercarea de a o localiza. Loga-Negru a mers atat de departe încât a încercat să mituiască echipajul de curăţenie care lucra la compania Roxanei pentru a intra în clădire. Bărbatul spera să obţină informaţii despre reşedinţa femeii de la colegii acesteia”, se arată în raportul procurorilor.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS