10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMiss Earth România promovează turismul şi cultura peste hotare

Miss Earth România promovează turismul şi cultura peste hotare

Andreea Chiru, brăileanca de 21 de ani, care va reprezenta ţara noastră în finala concursului de frumusețe din Filipine
Andreea Chiru, brăileanca de 21 de ani, care va reprezenta ţara noastră în finala concursului de frumusețe din Filipine

Andrea Chiru este singura tânără din România care a reuşit performanţa de a reprezenta ţara noastră în două competiţii internaţionale de frumuseţe din TOP 3 mondial, şi anume Miss World 2013 (competiţia nr. 1 mondial) şi Miss Earth 2014 (competiţia nr. 3 mondial). Andreea a ajuns în Filipine, acolo unde se va desfăşura, pe 29 noiembrie, în Diliman, Quezon City, finala acestui prestigios concurs de frumuseţe. Ea doreşte să promoveze turismul şi cultura României peste hotare.
Andreea Chiru, brăileanca de 21 de ani, care va reprezenta ţara noastră în finala concursului de frumusețe din Filipine, ştie că atuurile ce o vor propulsa sunt ambiţia şi experienţa. Sigură pe sine şi cu zâmbetul pe buze, Andreea Chiru a recunoscut că titlul de Miss reprezintă împlinirea unui vis din copilărie.
„De mică m-am visat cu această coroniţă şi îmi puneam pe birou fotografii cu Miss World şi Miss Universe“, a zis cea care s-a luptat în finala naţională cu 13 contracandidate. Andreea ştie că experienţa anterioară a fost utilă pentru a-i convinge pe cei 12 membri ai juriului care, în frunte cu preşedintele Ernest Hadrian Böhm, au votat-o drept cea mai frumoasă româncă, demnă să ne reprezinte ţara peste hotare. „Înălţimea şi prezenţa scenică m-au ajutat. Acum sunt foarte fericită şi mi-aş dori să ajung într-un top acolo“, a zis ea.
„Orice candidată trebuie să fie frumoasă estetic, nu se aplică tiparul 90-60-90. A contat foarte mult buna educaţie a fetelor în timpul celor şapte zile de cantonament, când am putut să le observăm zi de zi cum se poartă în societate şi cum vorbesc“, a explicat Ernest Hadrian Böhm.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS