12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident mortal pe Centura de Nord a Craiovei

Accident mortal pe Centura de Nord a Craiovei

O persoană a murit în urma unui accident produs în această seară pe Centura de Nord a Craiovei, la intersecţia cu DJ 643F. Alte trei persoane au fost rănite grav şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova în stare de inconştienţă.

Poliţiştii doljeni de la Rutieră au stabilit că un autoturism marca Dacia cu numărul de înmatriculare DJ-20-CAS, care circula dinspre localitatea Gherceşti spre municipiul Craiova, la intersecţia cu Centura de Nord nu a acordat prioritate unui autoturism marca Rover înmatriculat în Bulgaria, care circula regulamentar dinspre Balş spre Filiaşi. În urma impactului Dacia s-a răsucit de câteva ori pe şosea şi s-a oprit la câţiva zeci de metri de intersecţie, iar Roverul a ieşit de pe carosabil în partea stângă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, în urma accidentului trei persoane au fost rănite grav şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Echipajul medical de pe o ambulanţă SMURD ajunsă la locul accidentului a efectuat manevre pentru resuscitarea unui bărbat care, cel mai probabil, este şoferul autoturismului Dacia, însă în cele din urmă medicii au fost nevoiţi să constate decesul victimei.

Până la această oră nu a fost stabilită identitatea persoanelor rănite şi nici a bărbatului decedat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS