14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pentru miercuri şi joi

Prognoza meteo pentru miercuri şi joi

Miercuri, vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât în mod normal la această dată calendaristică. Excepţie vor face zonele joase cu precădere din sudul şi din estul teritoriului, unde se va semnala ceaţă sau nebulozitate stratiformă, posibil cu totul izolat asociată cu burniţă, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice, transmite Mediafax.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Moldova, Banat, Crişana, pe litoral şi la munte. Temperaturile maxime, în general în creştere uşoară faţă de intervalul precedent, se vor situa între 12 şi 19 grade, uşor mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă, iar cele minime se vor încadra între -5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 12 grade în Dealurile de Vest.

Joi, vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, însă în vestul şi sud-vestul ţării, noaptea, vor fi unele înnorări şi cu totul izolat va ploua slab. În regiunile extracarpatice şi în centrul teritoriului, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, local se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă de tip stratiform, posibil asociată cu burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în vestul teritoriului şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 22 de grade, posibil mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă, iar cele minime se vor încadra între -3 grade în estul Transilvaniei şi 14 grade în Dealurile de Vest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS