22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Accidentul de pe Bulevardul Dacia s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare

Craiova: Accidentul de pe Bulevardul Dacia s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare

Poliţiştii craioveni de la Rutieră au stabilit cauza accidentului produs aseară pe Bulevardul Dacia din municipiu. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Județului (IPJ) Dolj, şoferul autoturismului Opel Vectra, Ionuţ Paraschiva, de 27 ani, din Craiova, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini, în timp ce din sens opus circulau alte autovehicule şi, trecând peste marcajul longitudinal dublu continu, s-a tamponat frontal cu autoturismul Renault Laguna, condus de Vasile Dîrvăreanu, de 29 ani, din Craiova. În urma impactului maşinile au ricoşat  şi au avariat alte patru autoturisme, dintre care două circulau regulamentar, iar două se aflau în parcarea de pe marginea bulevardului.

Şoferul Opelului a fost grav rănit, în timp ce conducătorul autoturismului Renault a suferit răni uşoare. Alte şase persoane, patru pasageri în Renault şi doi pasageri din Opel, au fost de asemenea rănite uşor. În total, opt persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență Craiova.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova ajunşi la faţa locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS