16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Câmpeanu ar fi suferit un accident vascular

Ministrul Câmpeanu ar fi suferit un accident vascular

Victor Ponta a spus, luni, că Mariana Câmpeanu ar fi suferit un accident vascular, sâmbătă, din cauza acuzaţiilor vehiculate în ultima perioadă, conform romanialibera.ro .
Premierul Victor Ponta a declarat că s-a întâlnit cu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, pentru o discuţie în urma căreia aceasta a decis însă să nu demisioneze din postul de ministru. El a precizat că a discutat cu Mariana Câmpeanu luni dimineaţa.
Întrebat dacă aceasta a decis să demisioneze, Ponta a răspuns că nu.
Întrebată săptămâna trecută ce a decis în privinţa demisiei, Mariana Câmpeanu a precizat că nu a decis nimic.
„Sunt în aceeaşi dilemă: dacă eu spun acum «Îmi dau demisia», toată lumea zice «E vinovată. De aia îşi dă demisia». Dar dacă eu mâine, poimâine şi luni, din cauza acestui stres, nu sunt în stare să mă concentrez şi greşesc la servici, cine răspunde? Am să-mi strâng familia, o să luăm o decizie împreună. Nu mai are nicio impăortanţă nici ce se întâmplă în media, nici ce se întâmplă în Guvern, nici ce se întâmplă în partid. De data asta cred că trebuie să iau o decizie pentru mine şi pentru familia mea. Atâta mizerie nu mi-am închipuit”, a concluzionat Câmpeanu.
Ministrul Mariana Câmpeanu i-ar fi dat soţului său, în 2005, când conducea Casa de Pensii Ilfov, pensie şi indemnizaţie de însoţitor, în urma încadrării în gradul I de invaliditate, drepturile fiind acordate în baza unor „acte neclare şi diagnostice discutabile”, afirmă Centrul de Investigaţii Media.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS