12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorjeanul care a câştigat marele premiu la 6 din 49 s-a prezentat să-şi ridice banii

Gorjeanul care a câştigat marele premiu la 6 din 49 s-a prezentat să-şi ridice banii

Vineri, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigatorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi, 28 noiembrie, premiu în valoare de 8.782.582,73 lei (aproximativ 2 milioane de euro).

Norocosul câştigator este gorjean, dintr-o localitate apropiată de Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, are 60 de ani, fiind un jucător fidel la Loto 6/49. A aflat că este câştigătorul marelui premiu, la scurt timp după încheierea tragerilor loto pe care le urmăreşte de fiecare dată.
A jucat biletul norocos la agenţia 25-017 din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, bilet care a fost completat cu două variante simple, preţul acestuia fiind de doar 9,7 lei.

Câştigătorul a declarat că a mai câştigat la Loto 6/49, numai ca premii de valoare mică şi că simţea că într-o bună zi va câştiga un premiu mare. „Numai cine nu joacă nu câştigă!” este crezul lui atunci când vine vorba de jocul la loto. El a mărturisit, de asemenea, că va continua să joace la loto şi că primul lucru la care s-a gândit când a aflat că a câştigat a fost acela de a-şi cumpăra o maşină nouă. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS