19.2 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZgonea: România are astăzi un alt model de guvernare față de acum doi, trei ani

Zgonea: România are astăzi un alt model de guvernare față de acum doi, trei ani

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat astăzi că actualul model de guvernare se bazează pe muncă, construcție și solidaritate, acesta fiind drumul pe care merge guvernul Ponta, informează Mediafax.

„A fost nevoie ca guvernul Ponta să anunțe scăderea CAS, creșterea pensiilor și majorarea salariilor pentru ca Traian Băsescu să reacționeze și să ne reaminteasca tuturor că, de multă vreme, cineva nu i-a mai instigat pe salariații din mediul privat împotriva bugetarilor și invers. România are astăzi un alt model de guvernare față acum cu doi-trei ani, un model bazat pe muncă, nu pe conflict, pe construcție, nu pe dezbinare, pe solidaritate, nu pe învrăjbirea oamenilor. Acest model presupune un echilibru corect între măsurile de consolidare fiscală și cele de echitate socială.
Nu cu mult timp în urmă, salariile se taiau, astăzi ele cresc, iar cei care se opun acestui trend pozitiv încearcă să creeze panică, să genereze scandal. Nu vor reuși! Soluțiile pentru România vin din muncă, consecvență și solidaritate. Acesta este drumul pe care merge guvernul condus de Victor Ponta”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS