20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCamera de Comerţ organizează „Gala Excelenţei în Afaceri“

Camera de Comerţ organizează „Gala Excelenţei în Afaceri“

În „Topul Firmelor“ sunt prezente 740 de companii locale, dintre care 304 sunt pe primul loc. Acestea au realizat anul trecut o cifră de afaceri de cinci miliarde de lei, un profit de 502 milioane de lei şi au avut 28.500 de salariaţi.
Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Dolj organizează pe 21 noiembrie, la Hanul Andriţei, a XX-a ediţie a „Topului Firmelor“. În cadrul evenimentului denumit „Gala Excelenţei în Afaceri“, CCI Dolj îi va premia pe cei mai importanţi operatori economici din judeţ, care au avut performanţe economico-financiare notabile în anul 2012.
„În Topul din acest an sunt 740 de companii laureate, selecţionate din aproximativ 17.000 de societăţi care au depus bilanţul contabil pentru anul 2012. Repartizate pe şase domenii de activitate distincte, pe primul loc al clasamentului se află 304 firme, care au realizat o cifră de afaceri de 5.055.571.475 de lei şi un profit de 502.597.690 de lei, având peste 28.500 de angajaţi“, informează CCI Dolj pe site-ul instituţiei.
Pentru comunitatea de afaceri din Dolj, Topul Firmelor este sărbătoarea companiilor care s-au impus pe piaţă prin muncă, pasiune, perseverenţă şi tenacitate. „Suntem mândri de aceste companii care sprijină atât bugetul local, cât şi zeci de mii de angajaţi şi familiile lor“, a declarat Cristian Dobre, preşedintele CCI Dolj.

Criterii de realizare
a topului

Printre criteriile utilizate la elaborarea Topului Firmelor, aşa cum au fost postate pe site-ul CCI Dolj, se numără: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS