10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCaramitru şi Mălăele, la Craiova

Caramitru şi Mălăele, la Craiova

Actorii Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele pornesc în turneu naţional, în perioada 24 octombrie – 9 noiembrie, cu spectacolul de improvizaţie „Caramitru Mălăele, câte-n lună şi în stele“. Duoul actorilor va putea fi văzut pe 7 noiembrie, la Craiova, pe scena Teatrului Naţional „Marin Sorescu“, şi pe 9 noiembrie, la Râmnicu Vâlcea, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
În zeci de ani de carieră, Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele nu au avut ocazia să-şi dea replica, nici pe peliculă, nici în lumina reflectoarelor de pe scenele teatrelor. Momentul întâlnirii a venit în toamna anului 2011. Astăzi, publicul va putea vedea un Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu iscusinţă, răspunsuri pe măsura unui Horaţiu Mălăele vulcanic, irezistibil şi de un haz efervescent. Martori le vor fi nu numai spectatorii din scaunele lor, dar şi William Shakespeare, Mihai Eminescu şi George Topârceanu, de pe scenă. Arbitru al duelului de cuvinte va fi, la voce și violoncel, muzicianul Adrian Naidin.
„Caramitru Mălăele, câte-n lună şi în stele“ este un spectacol de improvizaţie, reprezentaţia este mereu alta, ritmul diferit, umorul tot mai spumos, iar ingeniozitatea iese întotdeauana la suprafaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS