18.7 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePonta: Primarii nu vor primi bani politic, chiar dacă cei mai dragi îmi sunt primarii PSD

Ponta: Primarii nu vor primi bani politic, chiar dacă cei mai dragi îmi sunt primarii PSD

Premierul Victor Ponta afirmă că a încercat să iasă din „vechea oală” care presupunea alocări de bani pe criterii politice şi, chiar dacă „cei mai dragi” îi sunt primarii PSD, Guvernul va distribui resurse tuturor edililor, nediscriminatoriu, deşi unii şi-ar dori „oropsirea” primarilor din opoziţie, conform Mediafax.
Prezent la reuniunea Asociaţiei Municipiilor din România, primul-ministru a dat asigurări că Guvernul nu va aloca fonduri în funcţie de apartenenţa politică a primarilor sau a preşedinţilor de consilii judeţene, ci se va ţine cont doar de importanţa proiectului şi de interesul locuitorilor comunităţii respective.
El a susţinut că Guvernul încearcă să finalizeze proiecte importante inclusiv în municipii ale căror primari nu sunt membri USL.
El şi-a exprimat simpatia pentru primarii PSD, dar a precizat că toţi edilii vor fi trataţi în mod egal, indiferent de apartenenţa politică.
„Vreau să vă transmit tuturor celor prezenţi – evident că cei mai dragi îmi sunt cei de la PSD – dar vreau să vă spun că veţi fi trataţi de Guvern, indiferent de partidul pe care-l reprezentaţi, absolut la fel şi că toate problemele comunităţilor dumneavoastră, în măsura în care putem să le rezolvăm şi ţine de Guvern acest lucru, vreau să aveţi tot sprijinul necesar”, a mai spus Ponta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS