18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePersoana care a lovit cu braţul luneta maşinii ministrului Barbu a fost identificată

Persoana care a lovit cu braţul luneta maşinii ministrului Barbu a fost identificată

Şeful Poliţiei Capitalei, Mihai Pruteanu, a declarat astăzi că persoana care a lovit luneta maşinii ministrului Daniel Barbu a fost identificată, informează realitatea.net. Oficialul a precizat că luneta maşinii ar fi fost lovită „cu braţul”. Mihai Pruteanu a mai spus că au fost identificate 16 persoane care au luat parte la protestul care l-a vizat aseară pe ministrul Barbu. „Au fost identificate 16 persoane, o parte dintre aceştia fiind deja audiaţi, precum şi martori ce pot furniza date cu privire la împrejurările incidentului”, a spus Pruteanu. „Persoana care a lovit, a deteriorat, cu braţul, luneta autoturismului a fost identificată, urmând a fi audiată”, a completat oficialul. Şeful Poliţiei Capitalei a mai precizat că ministrul Culturii nu a dorit să depună plângere în urma incidentului.

Potrivit anchetatorilor, luneta autoturismului în care se afla ministrul Daniel Barbu a fost spartă de o singură persoană, care s-a urcat pe maşină şi a lovit geamul cu pumnul. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, a precizat că faptele celor care l-au agresat pe ministrul Culturii nu au fost încă încadrate legal, urmând ca, împreună cu procurorii, să se stabilească pentru ce infracţiuni vor fi cercetaţi aceştia.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, declarase ceva mai devreme, pentru Mediafax, că bărbatul care a spart luneta maşinii în care se afla ministrul Culturii şi o altă persoană au fost audiaţi la Secţia 10 Poliţie încă de aseară, aceştia fiind găsiţi de poliţişti în zona în care s-a produs incidentul. Tot aseară a fost audiat şi şoferul ministrului Culturii. Alte şapte persoane care ar fi participat la agresiune urmează să fie citate şi audiate de poliţişti. Totodată, în cursul zilei de azi urmează să fie audiaţi aproximativ 40 de martori, a precizat Emilia Mihai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS