18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCiurel susţine că nu există un contract cu farmacia familiei Călinoiu

Ciurel susţine că nu există un contract cu farmacia familiei Călinoiu

Managerul Complexului Energetic Oltenia (CEO), Laurenţiu Ciurel, susţine că a verificat existenţa unui contract între Clubul Energia Rovinari şi farmacia familiei Călinoiu, Califarm, şi că acesta nu există. Complexul Energetic Oltenia este principalul finanţator al Clubului Energia Rovinari, respectiv al echipelor de handbal şi de baschet din judeţ. Laurenţiu Ciurel a declarat că imediat ce informaţia privind existenţa unui contract a devenit publică a dispus verificări la Club, însă nu a fost evidenţiat nici un fel de contract. Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului Pandurii, Marin Condescu, a făcut public faptul că familia şefului Consiliului Judeţean Gorj are contracte cu asociaţia pe care funcţionează Clubul Energia Rovinari, la care este asociat chiar consiliul judeţean, al cărui preşedinte este Ion Călinoiu. Şeful Consiliului Judeţean Gorj nu a negat faptul că între Clubul Energia Rovinari şi farmacia Califarm ar fi existat relaţii comerciale, însă nu de 700.000 de lei, cum a spus sindicalistul Marin Condescu, ci doar de 80.000 de lei. Călinoiu a precizat că va face publice facturile respective pentru a se vedea valoarea exactă a acestora.

Angajaţii Clubului
au cumpărat doar când au avut nevoie

La rândul său, managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a ţinut să precizeze că, deşi nu a existat un contract, angajaţii Clubului Energia Rovinari au cumpărat totuşi medicamente de la Califarm. Ciurel a menţionat că a fost aleasă farmacia fiului şefului Consiliului Judeţean Gorj şi încă o farmacie din municipiu, întrucât acestea ar fi avut cele mai bune preţuri.
„Am dispus verificări pentru a vedea dacă a existat cu adevărat acel contract. Am descoperit că nu există şi nu a existat. Angajaţii Clubului Energia Rovinari au cumpărat ca oricine altcineva medicamente şi materiale sanitare când a fost nevoie. Au mers cu sacoşa şi au cumpărat de la Califarm şi de la altă farmacie din oraş. Motivul a fost că acolo au fost preţurile cele mai mici, şi nici o altă raţiune“, a declarat Laurenţiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia. În prezent, potrivit Casei de Asigurări de Sănătate, în judeţul Gorj există peste 80 de farmacii, majoritatea în Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS