31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOmul de afaceri Maricel Păcuraru, urmărit penal în dosarul "Realitatea Media"

Omul de afaceri Maricel Păcuraru, urmărit penal în dosarul „Realitatea Media”

Omul de afaceri Maricel Păcuraru, asociat al lui Cozmin Gușă, a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA în dosarul insolvenței Realitatea Media, informează Agerpres. „”(…) Procurorii efectuează acte de urmărire penală față de următoarele persoane: Mirel Mircea Amariței, Maricel Păcuraru și Sorin Ionuț Barbu. Din probele administrate până în prezent, s-a stabilit că cei trei învinuiți, în cadrul procedurii insolvenței SC Realitatea Media, au derulat acțiuni infracționale, inclusiv prin antedatarea contractelor de cesiune, cu scopul de a prejudicia societatea respectivă”, se arată într-un comunicat al DNA.

Ieri, procurorii au început urmărirea penală în acest dosar față de 9 persoane, printre care și Fabian Schwartzenberg, fratele lui Elan Schwartzenberg, pentru că au derulat acțiuni infracționale pentru influențarea deciziilor în procedura insolvenței, în mod direct sau prin persoane fizice ori juridice interpuse, în scopul influențării deciziilor referitoare la SC „Realitatea Media”SA și preluării controlului asupra acestei.

Este vorba de Fabian Schwartzenberg, Daniela Ionescu, Monica Hoffman, Adrian Radu, Adrian Marian Vîlsan, Tamara Bătrînache, Ioana Nadolu, Geraldina Neagoe, Carmen Stăncescu, acuzați că s-au implicat în fapte care se circumscriu infracțiunilor de spălarea banilor, complicitate la înșelăciune, bancrută frauduloasă, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor sub forma complicității, a participației improprii sau a tentativei, fals în înscrisuri sub semnătură privată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS